top of page
IMG_1599_edited_edited.jpg

BIOGRAFIE

Puur, dapper en sterk.
Fleur Lion maakt experimentele pop muziek met catchy melodieën wat varieert in slow en up tempo.

‘’Ik wil mijn verhaal vertellen, maar ook mensen inspireren ze ertoe zetten om iets moois van hun leven te maken’’, vertelt ze. ‘’Ik haalde vroeger kracht uit muziek die ik luisterde. Het is erg mooi als deze kracht en motivatie wordt doorgegeven’’.

Het onderwerp kracht en overwinning vanuit een moeilijke periode is het thema en verhaal in haar eigen songs. Ondanks haar gevoelige kant, durft ze sterk uit te komen voor haar persoonlijke verhaal.
Haar songs zijn emotioneel maar met power. Ze wil met haar muziek de luisteraar laten weten dat ze niet alleen zijn en zelf over eigen kracht bezitten.

Ze geeft een dikke middelvinger naar de mensen die niet in haar geloofden. Doordat ze in haar verleden met depressies heeft geleefd, heeft ze zichzelf veranderd in een strijder. Afwijzing van anderen en je weg eigen vinden in de huidige maatschappij hebben Fleur Lion geïnspireerd om haar muziek te schrijven.

Fleur Lion schrijft haar eigen songs zoekt zorgvuldig naar sounds en geluiden wat haar muziek eigen maakt.
Haar eerste single ‘ I Already Am’ gaat over haar verleden van afwijzing. Dat je niet goed genoeg zou zijn en niet in het juiste plaatje past waar men naar opzoek is. Vanuit eenzaamheid, pijn en instinctieve motivatie gelooft ze in haar talent en eigen kunnen.

Bio NL: Over
bottom of page